Kurse të Veçanta

Nr EMERTIMI I KURSIT DREJTIMI
1 Minator dhe Armator Gjeologji miniera
2 Zjarrmëtar Gjeologji miniera
3 Shërbime ne Bujtina Hoteleri-Turizëm
4 Orientimi për Karrierën e Sipërmarrjen Sipërmarrja
5 Vëzhgues në furrat e uzinave të përpunimit të mineralit Metalurgji
6 Operator i kontrollit të panelit Metalurgji
7 Kasap Teknologji Ushqimore
8 Përpunim peshku Teknologji Ushqimore
9 Administrator ndërtesash Ndërtim
10 Riparim aparaturash të thjeshta mjekësore Shërbime mirëmbajtje
11 Riparim i makinave qepëse Teknologji
12 Web design Informacion teknologji
13 Montim dhe mirëmbajtje ashensori Shërbime mirëmbajtje
14 Teknikë rrjeti kompjuterik Informacion teknologji
15 Shërbim pastrimi në njësi banimi dhe institucione Shërbimet
16 Hekurkthim Shërbimet
17 Qepje faqe këpucësh Shërbimet
18 Installim dhe mirëmbajtje kondicionerësh Shërbimet
19 Përpunim brumi bukëpjekës Shërbimet
20 Pastiçieri Shërbimet
21 Art dekor Shërbimet
22 Picajol Shërbimet
23 Përpunues i frutave dhe perimeve Shërbimet
24 Riparim Celularësh Shërbimet
25 Recepsion Shërbimet
26 Rrobaqepësi për fasoneri Shërbimet
27 Karpentieri Shërbimet
28 Kujdestar social Përkujdesje Sociale
29 SIP dhe menaxhim i biznesit të vogël Shërbimet
30 Llamanirist dhe bojatisje automjetesh Shërbimet
31 Riparim të pajisjeve audio dhe televizive Shërbimet
32 Torneri Metalurgji
33 Hekurpunim Shërbimet
34 Kujdestari për të moshuar Përkujdesje Sociale
35 Axhusteri Mekanike Shërbimet
36 Berber Shërbimet
37 Graphic Design Informacion teknologji
38 Instalim i paneleve diellore fotovoltaike Shërbimet
39 Modelim veshjesh për femra Shërbimet
40 Montim dhe mirëmbajtje ashensori Shërbimet
41 Ndihmës në masazheri Shërbimet
42 Qëndistari Shërbimet
43 Përpunimi i qumështit dhe prodhimi i nënprodukteve të tij Shërbimet
44 Punëtor për mbledhje, kultivim dhe përpunim të bimëve mjekësore Shërbimet
45 Punëtor për mbledhje, kultivim dhe përpunim të frutave të malit Shërbimet
46 Kujdestar fëmijësh Përkujdesje Sociale
47 Kujdestari për personat me aftësi të kufizuar Përkujdesje Sociale
48 Aftësi Digjitale Informacion Teknologji
49 Blegtor Shërbimet

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

ARSIMI DHE FORMIMI PROFESIONAL

TRAINIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË