Drejtoritë Rajonale & Zyrat Vendore të Punësimit

Drejtoritë Rajonale dhe Zyrat Vendore të Punësimit, janë institucione në varësi të Drejtorisë së Përgjithshme të AKPA, që kryejnë veprimtari në:

 • Rajonin e vendbanimit të përhershëm të personit, që pretendon të përfitojë një Vend pune, Shërbime punësimi, Formim profesional apo Mbështetje me të ardhura.
 • Zonën ku punëdhënësi ushtron veprimtarinë e tij.

Në nivel kombëtar, funksionojnë 12 Drejtori Rajonale dhe 24 Zyra Vendore të Punësimit.

 1. Shani Kastrati  Përgjegjës ZVP Has  +355695751821
 2. Dritan Saracini Përgjegjës ZVP Tropojë +355692083204
 3. Pashk Prenga Përgjegjës ZVP Kurbin +355682195360
 4. Pjetër Pjetri Përgjegjës ZVP Mirditë +355682274769
 5. Frrok Taci Përgjegjës ZVP Krujë +355686190510
 6. Jetmira Doda Përgjegjës ZVP Bulqizë/Komanduar  +355698740087
 7. Lefter Pasha Përgjegjës ZVP Mat +355685856455
 8. Oltjan Mema Përgjegjës ZVP Tepelenë +355699955191
 9. Irida Shehati Përgjegjës ZVP Përmet +355698431462
 10. Artur Kseno Përgjegjës ZVP Sarandë +355696353275
 11. Ertil Jonuzi Përgjegjës ZVP Delvinë +35569219692
 12. Shpëtim Hoxha Përgjegjës ZVP Devoll +355698363792
 13. Vakant                 Përgjegjës ZVP Pogradec +355
 14. Vakant                     Përgjegjës ZVP Kolonjë +355
 15. Rrapo Asllanaj Përgjegjës ZVP Mallakastër +355692691144
 16. Marjus Licka Përgjegjës ZVP Lushnjë +355684455555
 17. Eljo Kalluci Përgjegjës ZVP Skrapar +355696296462
 18. Marilda Metaj Përgjegjës ZVP Kuçovë +355699474074
 19. Elvis Maci Përgjegjës  ZVP Peqin +355696552031
 20. Vesel Braho Përgjegjës  ZVP Gramsh +355682564177
 21. Veri Bicaku Përgjegjës  ZVP Librazhd +355682311816
 22. Rasim Demaj Përgjegjës ZVP Malësi e Madhe +355673714887
 23. Pjeter Gjergji Përgjegjës ZVP Pukë +355682537767
 24. Erjona Bani Përgjegjës ZV Kavajë +355694422238

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

ARSIMI DHE FORMIMI PROFESIONAL

TRAINIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË