Lista e Kurseve Profesionale

LISTA E KURSEVE KOMBËTARE

Emërtimi i Kursit Kodi
Arkëtar zyre 23
Art design 24
Banakier 25
Bletërritës 31
Elektroaut 14
Estetist 15
Hidraulik 4
Instalues dhe riparues rrjeti elektrik 1
Instalues dhe riparues të sistemeve ngrohëse-ftohëse 26
Instalues të paneleve diellore 10
Kamarier 27
Kopshtar 28
Kujdestar fëmijësh 11
Kuzhinier 3
Llamarinist automjetesh 21
Mekanik automjetesh 19
Menaxher ndërmarrjesh 36
Mobilier 37
Operator turistik 30
Parukier 5
Punëtor ndërtimi 34
Punëtor qepës faqe këpucësh me makineri 35
Punues dekori me hekur 20
Punues druri 12
Punues duro-alumini 33
Qëndistar 38
Recepsionist 29
Riparues dhe mirëmbajtës automjetesh 42
Riparues elektronik dhe TV 22
Riparues kompjuteri 41
Riparues makina tekstili 39
Riparues pajisesh elektroshtëpiake 40
Rrobaqepës 2
Saldator 8
Sekretar 7
Shitës nëpërmjet telefonit (call center) 16
Shtrues pllakash 18
Specialist i punës sociale 9
Specialist i sigurisë dhe shëndetit në minierë 46
Suvatues 44
Tapicier për automjete 6
Xhenerik 45

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

ARSIMI DHE FORMIMI PROFESIONAL

TRAJNIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË