Njoftime

Njoftime

Thirrje për aplikim

AGJENCIA KOMBËTARE E PUNËSIMIT DHE AFTËSIVE Thirrje për aplikim Në zbatim të Ligjit Nr.15/2019 ”Për nxitjen e Punësimit”,Vendimit Nr. 348, datë 29.4.2020 “ Për procedurat,

Lexo të plotë »