Kurse të Veçanta

NrEMERTIMI I KURSITDREJTIMI
1Minator dhe ArmatorGjeologji miniera
2ZjarrmëtarGjeologji miniera
3Shërbime ne BujtinaHoteleri-Turizëm
4Orientimi për Karrierën e SipërmarrjenSipërmarrja
5Vëzhgues në furrat e uzinave të përpunimit të mineralitMetalurgji
6Operator i kontrollit të panelitMetalurgji
7KasapTeknologji Ushqimore
8Përpunim peshkuTeknologji Ushqimore
9Administrator ndërtesashNdërtim
10Riparim aparaturash të thjeshta mjekësoreShërbime mirëmbajtje
11Riparim i makinave qepëseTeknologji
12Web designInformacion teknologji
13Montim dhe mirëmbajtje ashensoriShërbime mirëmbajtje
14Teknikë rrjeti kompjuterikInformacion teknologji
15Shërbim pastrimi në njësi banimi dhe institucioneShërbimet
16HekurkthimShërbimet
17Qepje faqesh këpucëshShërbimet
18Installim dhe mirëmbajtje kondicionerëshShërbimet
19Përpunim brumi bukëpjekësShërbimet
20PastiçieriShërbimet
21Art dekorShërbimet
22PicajolShërbimet
23KopshtariShërbimet
24Riparim CelularëshShërbimet
25ReçepsionShërbimet
26Montim i sistemeve të thataShërbimet
27KarpentieriShërbimet
28Bojatisje ndërtesashShërbimet
29SIP dhe menaxhim i biznesit të vogëlShërbimet
30Llamanirist bojatisje automjetShërbimet
31Riparim të pajisjeve audio dhe televiziveShërbimet
32TorneriMetalurgji
33HekurpunimShërbimet
34Manikyr PedikyrShërbimet
35Axhusteri MekanikeShërbimet
36BerberShërbimet
37Graphic DesignInformacion teknologji
38Instalim i paneleve diellore fotovoltaikeShërbimet
39Modelim veshjesh për femraShërbimet
40Montim dhe mirëmbajtje ashensoriShërbimet
41Ndihmës në masazheriShërbimet
42QëndistariShërbimet
43Përpunimi i qumështit dhe prodhimi i nënprodukteve të tijShërbimet
44Punëtor për mbledhje, kultivim dhe përpunim të bimëve
mjekësore
Shërbimet
45Punëtor për mbledhje, kultivim dhe përpunim të frutave
të malit
Shërbimet
46Kujdestar fëmijëshPërkujdesje Sociale
47Kujdestari për personat me aftësi të kufizuarPërkujdesje Sociale
48Kujdestari për të moshuarPërkujdesje Sociale
49Kujdestar socialPërkujdesje Sociale

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

ARSIMI DHE FORMIMI PROFESIONAL

TRAINIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË