Shkruaj Drejtorit të Përgjithshëm

D.R. e Punësimit Berat

Drejtues: Migena Toto

migena.toto@shkp.gov.al

0694080206


Z.V. e Punësimit Kuçovë

Drejtues: Marilda Metaj

marilda.metaj@shkp.gov.al

0699474074


Z.V. e Punësimit Skrapar

Drejtues: Shpëtim Alimeri

shpetimalimeri@yahoo.com

0692939935

D.R. e Punësimit Fier

Drejtues: Nustret Avdulla

drshkpfier@yahoo.com

0682068990


Z.V. e Punësimit Lushnjë

Drejtues: Marjus Liçka

marjus.licka@shkp.gov.al

0684455555


Z.V. e Punësimit Mallakastër

Drejtues: Rrapo Asllani

rrapoasllanaj@gmail.com

0692691144

D.R. e Punësimit Lezhë

Drejtues: Fatmir Delishi

fatmirdelishi@gmail.com

0692079746


Z.V. e Punësimit Kurbin

Drejtues: Pashk Prenga

zvplac@yahoo.it

0682195360


Z.V. e Punësimit Mirditë

Drejtues: Pjetër Pjetri

pjeter_pjetri@yahoo.com

0682274769

D.R. e Punësimit Shkodër

Drejtues: Rozafa Zmijanej

zyrapunesimitshkoder@yahoo.com

0694081600


Z.V. e Punësimit Pukë

Drejtues: Astrit Kuçi

astritkuqi15@gmail.com

lleshiilirjan_24@hotmail.com

0682036355


Z.V. e Punësimit Malësia e Madhe

Drejtues: Rasim Demaj

zyravendoremm@hotmail.com

0692140631

D.R. e Punësimit Gjirokastër

Drejtues: Eduart Pesha

peshaeduart@yahoo.com

0697765558


Z.V. e Punësimit Përmet

Drejtues: Florand Hasani

hasaniflorand@gmail.com

0686053605


Z.V. e Punësimit Tepelenë

Drejtues: Oltjon Mema

oltjanmema@gmail.com

0686159999

D.R. e Punësimit Dibër

Drejtues: Latif Çiku

latifciku@gmail.com

0686324155


Z.V. e Punësimit Bulqizë

Drejtues: Asllan Daxha

asllan_daxha@yahoo.com

0693333501


Z.V. e Punësimit Mat

Drejtues: Lefter Pasha

lefter.pasha@yahoo.com

0685856455

D.R. e Punësimit Vlorë

Drejtues: Mariana Cani

cani.mariana@yahoo.com

0692039315


Z.V. e Punësimit Sarandë

Drejtues: Elidon Onjea

elidon.onjea@gmail.com

0693023759


Z.V. e Punësimit Delvinë

Drejtues: Skënder Qilimi

neriqilimi@hotmail.coml

0692590002

D.R. e Punësimit Kukës

Drejtues: Ledian Halilaj

ledian_halilaj@hotmail.com

0695555669


Z.V. e Punësimit Tropojë

Drejtues: Behije Dushaj 

zyraepunestropoje@yahoo.com

0692762869


Z.V. e Punësimit Has

Drejtues: Shani Kastrati

shani.kastrati@akpa.gov.al

0695751821

D.R. e Punësimit Tiranë

Drejtues: Zamira Shehaj

zamira.shehaj@akpa.gov.al

0698635500


Z.V. e Punësimit Kavajë

Drejtues: Dorjan Teferiçi

dorian.teferici@shkp.gov.al

0682465065

D.R. e Punësimit Elbasan

Drejtues: Marsida Hyseni

marsi-hyseni@hotmail.com

0695117491


Z.V. e Punësimit Librazhd

Drejtues: Veri Biçaku

enverbicaku@gmai.com

0682311816


Z.V. e Punësimit Peqin

Drejtues: Elvis Karaj

elviskaraj4@gmail.com

0696552031


Z.V. e Punësimit Gramsh

Drejtues: Besmira Braçja

besa-brace@hotmail.com

0674046270

D.R. e Punësimit Korçë

Drejtues: Florenc Tabaku

florenctabaku@yahoo.com

0692059333


Z.V. e Punësimit Pogradec

Drejtues: Drini Xhemollari

drini.xhemollari@shkp.gov.al

0694874413


Z.V. e Punësimit Kolonjë

Drejtues: Thanas Palolli

thanaspalolli20@gmail.com

0695155657


Z.V. e Punësimit Devoll

Drejtues: Shpëtim Hoxha

shpetimhoxha2014@yahoo.com

0698363792

D.R. e Punësimit Durrës

Drejtues: Indrit Buka

indritbuka@hotmail.com

0692088884


Z.V. e Punësimit Krujë

Drejtues: Frrok Taçi

ffrroktaci@yahoo.com

0686190510

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

ARSIMI DHE FORMIMI PROFESIONAL

TRAINIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË