AGJENCIA KOMBETARE E PUNESIMIT DHE AFTESIVE SHKOLLA E MESME PROFESIONALE ALI MYFTIU ELBASAN VEND I LIRE PUNE

AGJENCIA KOMBETARE E PUNESIMIT DHE AFTESIVE SHKOLLA E MESME PROFESIONALE ALI MYFTIU ELBASAN VEND I LIRE PUNE

PER POZICIONIN

NJE MESIMDHENES I FORMIMIT PRAKTIK ME ARSIM TE MESEM ELEKTRIK

NJE MESIMDHENES I FORMIMIT PRAKTIK ME ARSIM TE MESEM NE DREJTIMIN SHMT (MOTORIST DHE ELEKTROAUT)

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR 1892-2