Drejtoritë Rajonale & Zyrat Vendore të Punësimit

Drejtoritë Rajonale dhe Zyrat Vendore të Punësimit, janë institucione në varësi të Drejtorisë së Përgjithshme të AKPA, që kryejnë veprimtari në:

 • Rajonin e vendbanimit të përhershëm të personit, që pretendon të përfitojë një Vend pune, Shërbime punësimi, Formim profesional apo Mbështetje me të ardhura.
 • Zonën ku punëdhënësi ushtron veprimtarinë e tij.

Në nivel kombëtar, funksionojnë 12 Drejtori Rajonale dhe 24 Zyra Vendore të Punësimit.

 

 1. DR Berat   Migena Toto Drejtor Rajonal+355694080206    
 2. DR Dibër   Latif Çiku Drejtor Rajonal  +355686324155
 3. DR Durrës Indrit Buka Drejtor Rajonal +355692088884
 4. DR Elbasan Marsida Hyseni Drejtor Rajonal +355695117491
 5. DR Fier  Nustret Avdulla Drejtor Rajonal  +355682068990
 6. DR Gjirokastër Drejtor/ Komanduar Kristjana Kaçi
 7. DR Korçë Florenc Tabaku Drejtor Rajonal  +355692059333
 8. DR Kukës  Ledian Halilaj Drejtor Rajonal  +355695555669
 9. DR Lezhë  Fatmir Delishi Drejtor Rajonal  +355692079746 
 10. DR Shkodër  Rozafa Zmijanej Drejtor Rajonal +355694081600
 11. DR Tiranë Julinda Gjonja Drejtor Rajonal +355684058492
 12. DR Vlorë  Saniela Xhaferi Drejtor Rajonal +355694616491

 

 1. Shani Kastrati Drejtor ZVP Has  +355695751821
 2. Alfred Hysenuka Drejtor ZVP Tropojë +355682521362
 3. Pashk Prenga Drejtor ZVP Kurbin +355682195360
 4. Pjetër Pjetri Drejtor ZVP Mirditë +355682274769
 5. Frrok Taci Drejtor ZVP Krujë +355686190510
 6. Jetmira Doda vakant Drejtor/ Komanduar  +355698740087
 7. Lefter Pasha Drejtor ZVP Mat +355685856455
 8. Oltjan Mema Drejtor ZVP Tepelenë +355699955191
 9. Irida Shehati Drejtor ZVP Përmet +355698431462
 10. Elidon Onjea Drejtor ZVP Sarandë +355693023759
 11. Ertil Jonuzi Drejtor ZVP Delvinë +35569219692
 12. Shpëtim Hoxha Drejtor ZVP Devoll +355698363792
 13. Drini Xhemollari Drejtor ZVP Pogradec +355694874413
 14. Thanas Palolli Drejtor ZVP Kolonjë +355695155657
 15. Rrapo Asllanaj Drejtor ZVP Mallakastër +355692691144
 16. Marjus Licka Drejtor ZVP Lushnjë +355684455555
 17. Shpëtim Alimeri Drejtor ZVP Skrapar +355692939935
 18. Marilda Metaj Drejtor ZVP Kucovë +355699474074
 19. Elvis Karaj Drejtor i ZVP Peqin +355696552031
 20. Vesel Braho Drejtor i ZVP Gramsh +355682564177
 21. Veri Bicaku Drejtor i ZVP Librazhd +355682311816
 22. Rasim Demaj Drejtor ZVP Malësi e Madhe +355673714887
 23. Astrit Kuçi Drejtor ZVP Pukë +355682036355
 24. Dorian Teferici Drejtor ZV Kavajë +355682465065

PUNËKËRKUES

PUNËKËRKUES

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.
LEXO MË SHUMË

PUNËDHËNËS

PUNËDHËNËS

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.
LEXO MË SHUMË

ARSIMI DHE FORMIMI PROFESIONAL

TRAINIME

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.
LEXO MË SHUMË