Punekerkues

Informacione dhe këshillim. Udhëzime për punësim. Pjesëmarrje në një trajnim. Shërbime të tjera ndërmjetësimi.

Punedhenes

Publikimi i vendeve të lira. Shërbime profesionale rekrutimi. Mbështetje për punësim (programe të nxitjes së punesimit) Kontakte në vazhdim.

Arsimi & Formimi Profesional

Kërkoni për të përmirësuar aftesitë tuaja profesionale? Merrni pjesë në kurset tona të formimit profesional në dhjetë qendra në të gjithë Shqipërine.

Kartela Informuese

Klikoni ketu per te pare kartelen informuese

Informacione rreth emigracionit

Lajme, ngjarje, mundësi pune dhe trajnimi pranë jush.

Njoftimet e fundit

BASHKIA SHIJAK, SHPALLJE FITUESI

Në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil”, si dhe të Kreut II, të Vendimit Nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të