QËNDRA EKONOMIKE E ZHVILLIMIT DHE EDUKIMIT TË FËMIJËVE – SHPALLJE FITUESI

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve dhe fazës së intervistimit të aplikuesve,  komisioni vlersues ka shpallur këto fitues si “Edukatore” :

  • Tajda Dibra
  • Klea Nazaj
  • Elidiona Caci (Lilaj)
  • Mirela Prifti
  • Klara Prengaj
  • Xhesika Qordja
  • Suada Duka