QËNDRA EKONOMIKE E ZHVILLIMIT DHE EDUKIMIT TË FËMIJËVE – SHPALLJE FITUESI

 

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve dhe fazës së intervistimit të aplikuesve,  komisioni vlersues ka shpallur këto fitues si “Edukatore” :

  • Nensi Lala
  • Adela Prendi
  • Edlira Delilaj
  • Lorena Maxhari
  • Admela Mehmetllari
  • Berianda Torra
  • Iris Rama