Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve Bashkia Tiranë – SHPALLJE FITUESI

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve të aplikuesve për pozicionin “Edukatore” komisioni vlersues ka përzgjedhur këto emra për fazën e intervistimit më dt. 05.11.2019 nga ora 09:00 deri më 10:30.
 • Aviola Fejzullahu
 • Erjona Çenja
 • Jehona Celiku
 • Irida Stafa
 • Salihe Basha
 • Laureta Hoxha
 • Ledja Habilaj
 • Irma Kulli
 • Kozeta Bircaj
 • Aleksandra Prençi
 • Jerina Ribaj
 • Bleona Isufi
 • Teuta Guri