Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve Bashkia Tiranë – SHPALLJE FITUESI

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve të aplikuesve për pozicionin “Edukatore” komisioni vlersues ka përzgjedhur këto emra për fazën e intervistimit më dt. 30.12.2019 nga ora 09:30 deri më 11:00.
 • Nafije Alliu
 • Fatiola Spaho (Kurteshi)
 • Mariola Topi
 • Ermonela Ajdinaj
 • Vjola Valteri
 • Festime Xhafa
 • Blerina Ngjela
 • Tone Vukzaj
 • Shqiponja Kurti
 • Lindita Koca
 • Laureta Hoxha
 • Blerta Shahu
 • Mimoza Duda

 

APLIKIMET SHPALLEN TË MBYLLURA