KOMISIONERËT PUBLIKË VENDE TË LIRA PUNE

KOMISIONERËT PUBLIKË VENDE TË LIRA PUNE

PER POZICIONIN

“Specialist Financë/Buxheti”, në Drejtorinë Ekonomike dhe të Shërbimeve Mbështetëse (paga III – b).

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR Vende te lira pune Specialist Financë-Buxheti – 16.7.2020