KESHILLI I QARKUT TIRANE REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK

KESHILLI I QARKUT TIRANE REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK

PER POZICIONIN Përgjegjës i Seksionit për Administrimin e Tokës në Drejtorinë e Administrimit dhe Mbrojtjes së Tokës

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR verifikim perfundimtar levizje paralele (1)