KESHILLI I QARKUT DURRES- SHPALLJE VENDE TE LIRA PUNE

KESHILLI I QARKUT DURRES SHPALLJE VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONIN SPECIALIST I DREJTORISE ADMINISTRIMIT DHE MBROJTES SE TOKES per me teper klikoni ne linkun bashkengjitur Keshilli i Qarkut Durres VLP