Juriste te “Nika” shpk

Megi pasi përfundoi studimet Bachelor dhe Master në degën Drejtësi, si çdo i ri pas përpjekjeve individuale për të gjetur punë, j’u drejtua Zyrës së Punësimit Shkodër, me besimin se do ishte rruga e duhur që do e dërgonte drejt një punësimi të suksesshëm.
Falë bashkëpunimit me subjektin “Nika” shpk, Megi , arriti të ndërmjetësoj në profesionin JURISTE pranë kësaj kompanie.