INSTITUCIONI I PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS VENDE TE LIRA PUNE

INSTITUCIONI I PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONIN Kameraman/Operator, pranë Sektorit të Medias, në Drejtorinë e Marrëdhënieve me Jashtë dhe Median

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITURNjoftim per vend te lire pune, Kameraman (1)