GJYKATA KUSHTETUESE, VERIFIKIM PARAPRAK

Lista e verifikimit paraprak të kandidatëve që kualifikohen për konkurrimin për procedurat e pranimit në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive për pozicionin “Specialist/e i/e nivelit të lartë, e statistikës, shërbimeve të bibliotekës dhe veprimtarive shkencore” në Drejtorinë e Marrëdhënieve me Publikun dhe me Jashtë, kategoria IV-1.

 

 

Nr. Emri dhe mbiemri i Kandidates/it Profesioni Vendi i punës, aktual

1. Dorina Ndrea Punonjëse sociale