GJYKATA KUSHTETUESE, SHPALLJE FITUESI

Lista përfundimtare e kandidatëve që kualifikohen për konkurrimin për procedurën e pranimit në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive, për pozicionin “Specialist/e i/e nivelit të lartë” në Drejtorinë Gjyqësore dhe Dokumentacionit, kategoria IV, klasa III-3.

Nr. Emri dhe mbiemri i Kandidatit/es Profesioni Vendi i punës, aktual

1. Anila Meçani    Mësuese e gjuhës dhe letërsisë Gjykata Kushtetuese

 

Lista e verifikimit paraprak të kandidatëve që kualifikohen për konkurrimin për procedurën e pranimit në shërbimin civil në kategorinë e mesme drejtuese, për pozicionin “Drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve Juridike, Prokurimeve dhe Teknologjisë së Informacionit”, kategoria I, klasa I-3.

Nr. Emri dhe mbiemri i Kandidatit/es Profesioni Vendi i punës, aktual

1. Gentian Mete Jurist Gjykata Kushtetuese