GJYKATA KUSHTETUESE, SHPALLJE FITUESI

 

I. PRANIM NË SHËRBIMIN CIVIL

 

 

Lista e verifikimit paraprak të kandidatëve që kualifikohen për konkurrimin për procedurat e pranimit në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive për pozicionin “Asistent/e i/e Sekretarit të Përgjithshëm – kategoria III-b”.

Nr. Emri dhe mbiemri i Kandidates/it Profesioni Vendi i punës, aktual

 

1. Nuk ka