GJYKATA KUSHTETUESE, REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK

Lista e verifikimit paraprak të kandidatëve që kualifikohen për konkurrimin për procedurën e pranimit në shërbimin civil në kategorinë ekzekutive, për pozicionin

  • “Specialist/e i/e nivelit të lartë” në Drejtorinë Gjyqësore dhe Dokumentacionit, kategoria IV, klasa III-3.

 

Emri dhe mbiemri i Kandidates/it    Profesioni Vendi i punës, aktual

1. Anila Meçani                                     Mësuese e gjuhës dhe letërsisë Gjykata Kushtetuese