GJYKATA E POSAÇME E APELIT PER KORRUPSIONIN DHE KRIMIN E ORGANIZUAR VENDE TE LIRA PUNE

GJYKATA E POSAÇME E APELIT PER KORRUPSIONIN DHE KRIMIN E ORGANIZUAR VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONIN   NEPUNES GJYQESOR

SHOFER

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR GJYKATA E POSACME E APELIT PER KORRUPSIONIN DHE KRIMIN E ORGANIZUAR