DREJTORIA E PËRGJITHSHME E ÇERDHEVE DHE KOPSHTEVE Verifikim paraprak

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve të aplikuesve për pozicionin “Edukatore në çerdhe” komisioni vlersues ka përzgjedhur këto emra për fazën e intervistimit më dt. 01.09.2020 nga ora 10:00 deri më 12:00.

 

 • Jolanda Hideni
 • Flora Halili
 • Licjana Ceka
 • Margarita Marku
 • Eriona Prifti
 • Anxhela Harizi
 • Edisona Leka
 • Ina Canaj
 • Daniela Dailani
 • Enkelida Devole
 • Matilda Spahiu
 • Doris Alushani
 • Arjana Peqini
 • Enkeleda Sallaku
 • Enxhi Nuhillari
 • Magdalena Gjipalaj
 • Junilda Lilaj
 • Salihe Basha
 • Enketa Xhaferi

APLIKIMET SHPALLEN TË MBYLLURA