DREJTORIA E PËRGJITHSHME E ÇERDHEVE DHE KOPSHTEVE – SHPALLJE FITUESI

 

 Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve dhe fazës së intervistimit të aplikuesve,  komisioni vlersues ka shpallur këto fitues si “Specialist I ( i parë)” :

  • Mimoza Rama
  • Anila Yzeiri

 

APLIKIMET SHPALLEN TË MBYLLURA