DREJTORIA E PËRGJITHSHME E ÇERDHEVE DHE KOPSHTEVE – SHPALLJE FITUESI

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve të aplikuesve për pozicionin
  • Specialist I ( i parë)

Komisioni vlersues ka përzgjedhur këto emra për fazën e intervistimit më dt. 03.03.2020 nga ora 09:00 deri më 10:00.

  • Anila Yzeiri
  • Viola Joti
  • Mimoza Rama

 

APLIKIMET SHPALLEN TË MBYLLURA