DREJTORIA E PËRGJITHSHME E ÇERDHEVE DHE KOPSHTEVE- SHPALLJE FITUESI

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve dhe fazës së intervistimit të aplikuesve,  komisioni vlersues ka shpallur këto fitues si “Nd/Kuzhiniere” dhe “Sanitare” :

Sanitare:

  • Klodiana Isufaj
  • Erkena Abedini

Nd/Kuzhiniere:

  • Liza Kadillari
  • Amilda Hyso

APLIKIMET SHPALLEN TË MBYLLURA