DREJTORIA E PËRGJITHSHME E ÇERDHEVE DHE KOPSHTEVE – SHPALLJE FITUESI

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve dhe fazës së intervistimit të aplikuesve,  komisioni vlersues ka shpallur këto fitues si “Edukatore” :

 • Fidela Kamberi
 • Shpëtime Dule
 • Andja Mana
 • Rezarta Çaçi
 • Marisa Batalli
 • Xhuljana Sula
 • Lefterije Bytyçi
 • Griselda Lleshi
 • Ermira Baja
 • Selime Memushi
 • Fatime Xhixha
 • Matilda Mersini
 • Besarta Kupa
 • Glenis Daja
 • Valjeta Kastrati

 

APLIKIMET SHPALLEN TË MBYLLURA