Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve – SHPALLJE FITUESI

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve të aplikuesve për pozicionin “Përgjegjëse në Çerdhen nr. 24” komisioni vlersues ka përzgjedhur këto emra për fazën e intervistimit më dt. 15.09.2020 nga ora 10:00 deri më 11:00.

 

  • Stela Zalta
  • Tefta Eqerem Haxhija
  • Margarita Marku
  • Erlini Kokalla
  • Daniela Dailani

 

APLIKIMET SHPALLEN TË MBYLLURA