CV e nepunesve AKPA

CV e nepunesve AKPA

CV-të dhe pagat e nëpunësve që janë subjekt deklarimi sipas ligjit, përfshirë dhe anëtarët e kabinetit të titullarit të AKPA (nëse ka):

Drejtori i Përgjithshëm AKPA


Zt. Klevis Hysa

Drejtori Rajonale AKPA


1 DR AKPA Berat Migena Toto
2 DR AKPA Dibër   Ditjon Cena
3 DR AKPA Durrës   Indrit Buka
4 DR AKPA Elbasan   Marsida Hyseni
5 DR AKPA Fier Edlira Doko
6 DR AKPA Gjirokastër  Marseda Xarba
7 DR AKPA Korçë Denada Manoku
8 DR AKPA Kukës Shani Kastrati
9 DR AKPA Lezhe Elina Guri
10 DR AKPA Shkoder Rozafa Zmijanej
11 DR AKPA Tiranë Julinda Gjonaj
12 DR AKPA Vlorë Saniela Xhaferri


Drejtori Rajonale të Ofrimit të Formimit Profesional Publik


1 DROFPP Durrës Agim Karaj
2 DROFPP Elbasan  Krenar Xhemali
3 DROFPP Fier   Aleksander Lalaj
4 DROFPP Gjirokastër  Mihare Lapa
5 DROFPP Korçë  Anxhela Taho
6 DROFPP Shkodër Irma Lohja
7 DROFPP Nr 1 Tiranë Hanëme Mata
8 DROFPP Nr 4 Tiranë Ollga Gjokaj
9 DROFPP Vlorë Ergys Alushi
10 DROFPP e Lëvizshme për zonën Verilindore Mihal Kallojeri