BASHKIA TIRANE – SHPALLJE FITUESI

Bashkia Tiranë, në zbatim të nenit 22 të ligjit 152/2013 “Për nëpunësin civil” i ndryshuar, si dhe të pikës 4, të Kreut IV, të Vendimit nr. 243, datë 18/03/2015, të Këshillit të Ministrave, pas përfundimit të verifikimit paraprak të kandidatëve, për përmbushjen e kërkesave të përgjithshme dhe të veçanta të përcaktuara në shpalljen për konkurrim, njofton se për grupin e pozioneve:

 • 482-Specialist – Keshilli Bashkiak, Bashkia Tiranë – Kategoria: III-b

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:

1. Adelajda Demo        2. Albana Cela
3. Albana Neza          4. Aleksandër Elezi
5. Alesia Zenuni          6. Amanda Selgjeka
7. Anika Gjini              8. Anjeza Nisi
9. Arjanita Maja          10. Athina Priftanji
11. Blerina Kanini       12. Dean Celaj
13. Dorjana Kullolli    14. Driola Gruda
15. Elis Tora                  16. Erato Sinani
17. Erilda Troksi          18. Erjona Reci
19. Ernilda Qafa          20. Esmeralda Vefa
21. Esteri Beqirj          22. Floriana Doci
23. Gerti Ndrio           24. Gjergj Totozani
25. Griselda Boce       26. Ingrid Mecalla

 1. Irisa Bardhi            28. Jona Sulaj
  29. Jonida Lama         30. Jurgen Jaupaj
  31. Klajdi Farrici         32. Klementin Syla
  33. Kletias Bilaj          34. Klorida Sina
  35. Lorena Manjani     36. Migena Kycyku
  37. Nertila Hodo         38. Suela Alla
  39. Zegjine Kurti

  A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 26/11/2019 ora 13.00 Bashkia Tirane
  B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 29/11/2019 ora 14.00 bashkia Tirane

 

 • 485- Përgjegjës Sektori – Sektori i Shërbimeve Publike, Lagje 12, Bashkia Tiranë – Kategoria: III-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
1. Liman Keta

Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 15/11/2019 ora 13.00 Bashkia Tiranë

 

 • 486- Përgjegjës Zyre – Zyra e Urbanistikes dhe Infrastruktures, Njesia Administrative Kashar, Bashkia Tiranë – Kategoria: III-b

  Nuk ka kandidatë të kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurimit

 

 • 488-Përgjegjës në Sektorin e Koordimit të Marrëdhënieve me Njësitë Administrative, Drejtoria e Objekteve ne Bashkepronesi dhe Administrimit te NJA-ve, Drejtoria e Përgjithshme e Objekteve në Bashkëpronësi, Administrimit të NJA-ve dhe Emergjencave Civile Kategoria e pagës III-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:
1. Irfan Dashi
2. Liman Keta

Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 15/11/2019 ora 14.00 Bashkia Tirane

 

 • 473- Përgjegjës Sektori – Sektori i Këshillimit të Karrierës, Drejtoria e Nxitjes së Punësimit, Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve Sociale, kategoria III-a, – Nuk ka kandidatë të kualifikuar

 

 • Specialist – Specialist per Urbanistiken, Sektori i Sherbimeve Publike, Lagje Nr.12, Bashkia Tiranë – Kategoria: IV-a
 • Specialist – Specialist per Infrastrukturen, Sektori i Sherbimeve Publike, Lagje Nr.12. Bashkia Tiranë – Kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:

1. Dionisa Dajti
2. Erald Laçi
3. Evjeni Duro
4. Inelda Gjoka
5. Iva Bega
6. Lutfi Zela
7. Marsid Miolli
8. Orlando Bakalli
9. Ornela Rexha
10. Randi Hasa
11. Romario Zoga
12. Xhensila Saja

A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 19/11/2019 ora 13.00 Bashkia Tirane

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 22/11/2019 ora 13.00 Bashkia Tiranë

 

 • 483- Specialist – Specialist i Perkrahjes Sociale, Sektori i Sherbimit Social, Njesia Adminisistrative Peze, Bashkia Tirane – Kategoria: IV-a

Kandidati/kandidatët i/e kualifikuar për të vazhduar fazën e dytë të konkurrimit është/janë:

1. Aleksandër Elezi
2. Alesia Zenuni
3. Anxhela Petriti
4. Bibe Tota
5. Bido Memajdini
6. Donika Uka
7. Dritan Thomaraj
8. Erilda Troksi
9. Esmeralda Vefa
10. Esteri Beqirj
11. Fatjona Gjuzi
12. Gerti Ndrio
13. Griselda Boce
14. Hajdër Koxha
15. Ilirda Çobani
16. Irisa Bardhi
17. Irma Tabaku
18. Jurgen Mecaj
19. Kejda Tarja
20. Klodiana Brati
21. Klorida Sina
22. Marsela Caka
23. Migena Kycyku
24. Mirselda Kile
25. Mishel Ninga
26. Nertila Hodo
27. Rozeta Buna
28. Sonja Gjyli
29. Suela Alla
30. Valbona Dimni
31. Zegjine Kurti

A. Testimi me shkrimi do të zhvillohet në datën 02/12/2019 ora 13.00 Bashkia Tirane

B. Intervista e strukturuar me gojë do të zhvillohet më datë 05/12/2019 ora 14.00 bashkia Tirane