BASHKIA TIRANE-SHPALLJA E FITUESIT

BASHKIA TIRANE- QËNDRA EKONOMIKE E ZHVILLIMIT DHE EDUKIMIT TË FËMIJËVE

______________________________________________________

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve dhe fazës së intervistimit të aplikuesve,  komisioni vlersues ka shpallur këto fitues si “Sanitare” :

  • Violeta Tafa
  • Mirela Luzi