Bashkia Tiranë, Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve- Verifikim paraprak

Tiranë, më   19.07.2019

 QËNDRA EKONOMIKE E ZHVILLIMIT DHE EDUKIMIT TË FËMIJËVE

______________________________________________________

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve të aplikuesve për pozicionin “Edukatore” komisioni vlersues ka përzgjedhur këto emra për fazën e intervistimit më dt. 22.07.2019 nga ora 10:00 deri më 11:00.

 • Ermelina Poga
 • Rionela Hoxha
 • Egla Kushi
 • Ina Kolgjegja
 • Elona Pecnikaj
 • Ema Shameti
 • Ariana Hodaj
 • Emirjeta Doka
 • Klevisa Millona
 • Besnike Xixi
 • Anxhela Vila
 • Kozeta Bircaj
 • Salihe Basha
 • Dafina Doma