Bashkia Tiranë ,Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve – SHPALLJE FITUESI

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve të aplikuesve për pozicionin “Edukatore” komisioni vlersues ka përzgjedhur këto emra për fazën e intervistimit më dt. 26.09.2019 nga ora 09:00 deri më 11:00.

 • Nensi Lala
 • Adela Prendi
 • Edlira Delilaj
 • Lorena Maxheri
 • Admela Mehmetllari
 • Berianda Torra
 • Iris Rama
 • Iris Prini
 • Salihe Basha
 • Lindita Zefi
 • Edlira Canaj
 • Kozeta Bircaj
 • Jolanda Mece
 • Laureta Hoxha
 • Dorina Gurra
 • Guliana Selamaj

APLIKIMET SHPALLEN TË MBYLLURA