Bashkia Tiranë Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve të aplikuesve për pozicionin “Edukatore në Çerdhe” komisioni vlersues ka përzgjedhur këto emra për fazën e intervistimit më dt. 20.10.2020 nga ora 10:00 deri më 11:00.

 • Sidorela Gega
 • Megi Xhengo
 • Festime Xhafa
 • Kozeta Bircaj
 • Irisa Kullolli
 • Enketa Xhaferi
 • Jehona Celiku
 • Anxhela Loca
 • Ornela Hasani
 • Irida Shamku
 • Erisa Xhaferraj
 • Fëllanxa Kuburi
 • Sidorela Prifti
 • Denisa Tarja
 • Fatbardha Tufa

APLIKIMET SHPALLEN TË MBYLLURA

*Adresa: “Rruga e Barrikadave”, Çerdhja Nr.1 kati i trete.

Pas mbledhjes dhe vlerësimit të CV-ve të aplikuesve për pozicionin “Ndihmës Kuzhiniere në Çerdhe” komisioni vlersues ka përzgjedhur këto emra për fazën e intervistimit më dt. 20.10.2020 nga ora 11:00 deri më 11:30.

 • Adriana Xhemali
 • Renata Cukalla
 • Fjorentina Dhimpali
 • Anjeza Velollari
 • Nexhmije Driza
 • Liljana Gjoka
 • Burbuqe Duqi
 • Florida Lashi

APLIKIMET SHPALLEN TË MBYLLURA

*Adresa: “Rruga e Barrikadave”, Çerdhja Nr.1 kati i trete.