BASHKIA PRRENJAS VENDE TE LIRA PUNE

BASHKIA PRRENJAS VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONET

(Përgjegjës i Sektorit të Buxhetit dhe Financës  në Drejtorinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Administrimit Financiar dhe Shërbimit Social

(Drejtor në Drejtorinë e Burimeve Njerëzore, Arsimit, Sportit, dhe Kulturës

(Drejtor në Drejtorinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Administrimit Financiar dhe Shërbimit Social

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR archive (2)