BASHKIA POLICAN SHPALLJE FITUESI

BASHKIA POLICAN SHPALLJE FITUESI

PER POZICIONET

SPECIALIST FINANCE DHE KONTABILITETI

SPECIALIST FINANCE

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKEGJITUR 1. shpallje polican