BASHKIA MIRDITË VENDE TE LIRA PUNE

BASHKIA  MIRDITË VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONIN

  1. “Përgjegjës Sektori i Planeve Strategjike, Projekteve të Integruara të Zhvillimit, Aplikimeve të Lejeve dhe Njësisë së Strehimit”
  2. PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR 01.Shpallja