BASHKIA LUSHNJE VEND I LIRE PUNE

BASHKIA LUSHNJE SHPALLJE VEND I LIRE PUNE

PER POZICIONET Lloji i Diplomes “Shkenca Pyjore” dhe dhe Drejtor ne Drejtorin e Zhvillimit Rural

PER ME TEPER KLIKONI LINKUN BASHKENGJITUR

Shpallje_vend_i_lire (1)