BASHKIA KUÇOVË SHPALLJE FITUESI

BASHKIA KUÇOVË SHPALLJE FITUESI

PER POZICIONET

2 Specialiste për Shërbimet me Sipërmarrjen në Drejtorinë e Transporteve, Shërbimeve Publike dhe Shërbimeve Mbështetëse

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR Bashkia_Kucove_-_Publikim_i_kandidateve_per_pranim_ne_sherbimin_civil