BASHKIA GRAMSH SHPALLJE FITUESI

BASHKIA GRAMSH SHPALLJE FITUESI

PER POZICIONET

NJE SPECIALIST PER PAGAT DHE SHPENZIMET

NJE SPECIALIST PER RININE DHE TURIZMIN

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR Shpallje,_bashkia_Gramsh!