Bashkia Fushe-Arrëz VENDE TE LIRA PUNE

Bashkia Fushe-Arrëz VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONIN

   1 specialist i çështjeve juridike dhe prokurimeve publike;

  PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR shpalljet per vitin 2020 sokoli-1 (1)