BASHKIA FUSHË-ARRËZ SHPALLJE FITUESI

BASHKIA FUSHË-ARRËZ SHPALLJE FITUESI

PER POZICIONET

  • 2 (një) Specialiste te  çështjeve juridike dhe të prokurimeve publike;
  • PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR dergim_shpallje (1)