BASHKIA ELBASAN VENDE TE LIRA PUNE

BASHKIA ELBASAN VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONIN

  • Specialist, Sektori i Planifikimit të Territorit dhe Hartimit te PDV dhe GIS, Drejtoria e Planifikimit të Territorit dhe Projekteve – Kategoria III B.

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR Shpallje per vend te lire pune