BASHKIA BERAT-VENDE TE LIRA PUNE

BASHKIA BERAT-VENDE TE LIRA PUNE

  • Përgjegjës Sektori për Përgjegjës Sektori për Turizmin, Drejtoria e Turizmit dhe Aktiviteteve,. Kategoria e pagës III-a/1.- PER ME TEPER KLIKONI NE LINK Shpallja Pergjegjes Sektori per Turizmin