BASHKIA BERAT SHPALLJE FITUESI

BASHKIA BERAT SHPALLJE FITUESI

PER POZICIONET

1. Specialist   Arsimi ,  në Drejtorine e Arsimit , Kulturës dhe Rinisë
2. ​Specialist i njësisë për mbrojtjen e fëmijëve, në Sektorin e  Çështjeve Sociale   Drejtorine e Shërbimit Social 
PER ME TEPER KLIKO NE LINKUN BASHKENGJITURKerkese_per_publikim_Fituesi (1)