BASHKIA BERAT REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK

BASHKIA BERAT REZULTATET E VERIFIKIMIT PARAPRAK

PER POZICIONET

 

  • Specialist   Arsimi ,  në Drejtorine e Arsimit , Kulturës dhe Rinisë ​
  • Specialist   Kulture ,  në Drejtorine e Arsimit , Kulturës dhe Rinisë  
  • Specialist  Rinie  në  Drejtorinë e  Arsimit, Kulturës dhe Rinisë
  • Specialist për Specialist për Menaxhimin e Rasteve të Dhunës në Familje dhe Barazisë Gjinore, në Drejtorine e Shërbimit Social​
  • Specialist  i Sipërmarrjes dhe Biznesit, në Drejtorinë Planifikimit Strategjik dhe Zhvillimit Ekonomik
  • PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR Kerkese_per_publikim_listat_per_pranim_ne_sherbimin_civil (1)