AVOKATI I POPULLIT VENDE TE LIRA PUNE

AVOKATI I POPULLIT VENDE TE LIRA PUNE

PER POZICIONIN 1. PËRGJEGJËS, I SEKTORIT TË SHËRBIMEVE, NË DREJTORINË E FINANCËS, SHËRBIMEVE DHE PRITJES SË QYTETARËVE

PER ME TEPER KLIKO NE LINKUN BASHKENGJITUR AVOKATI I POPULLIT