AGJENCIA KOMBËTARE E PUNËSIMIT DHE AFTËSIVE Shkolla e Mesme Profesionale “Kristo Isak” Berat VEND I LIRE PUNE

Për pozicionet:

  • 1 mësimdhënës të formimit praktik në drejtimin Hoteleri-Turizëm
  • PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR SHKOLLA KRISTO ISAK BERAT