AGJENCIA KOMBETARE E PUNESIMIT DHE AFTESIVE, QËNDRA FORMIMIT PROFESIONAL PUBLIK NR.4, VENDE TE LIRA PUNE

Në zbatim të ligjit nr. 15/2019, “Për nxitjen e punësimit”; të ligjit nr. 15/2017, “Për arsimin dhe formimin profesional në Republikën e Shqipërisë”; të vendimit të Këshilli të Ministrave nr. 554, datë 31.7.2019, “Për krijimin, mënyrën e organizimit dhe të funksionimit të Agjencisë Kombëtare të punësimit dhe aftësive”; të udhëzimit nr. 14, datë 27.05.2021, “Për mënyrën e organizimit dhe veprimtarinë e ofruesve publikë të arsimit dhe formimit profesional”,

QFPP Nr.4, ju njofton krijimin e vendit të lirë të punës për pozicionin instruktor me kohë të pjesshme :

Instruktor/e për kursin Saldim————1 Person

Instruktor/e për kursin Kujdestari Fëmijësh————1 Person

Instruktor/e për kursin Instalime dhe mirëmbajtje hidraulike————2 Person

Instruktor/e për kursin Termohidraulike————1 Person

Instruktor/e për kursin Automekanik————1 Person

Instruktor/e për kursin Berber————1 Person

Instruktor/e për kursin Kujdestari për të moshuar————1 Person

Instruktor/e për kursin Hekurpunim————1 Person

Instruktor/e për kursin Elektroauto————1 Person

Instruktor/e për kursin Graphic Design————1 Person

Instruktor/e për kursin Sekretari————1 Person

Instruktor/e për kursin Instalime dhe mirëmbajtje e rrjetit elektrike————3 Person

Instruktor/e për kursin Kuzhinë————2 Person

Instruktor/e për kursin Manikyr dhe Pedikyr————1 Person

Instruktor/e për kursin Riparim i paisjeve Audio Televizive————1 Person

Instruktor/e për kursin Parukeri————2 Person

Instruktor/e për kursin Rrobaqepsi————1 Person

Instruktor/e për kursin Web Design————1 Person

Instruktor/e për kursin Administrator ndërtesash————1 Person

PER ME TEPER KLIKONI NE LINKUN BASHKENGJITUR:  vend i lire pune per instruktor 2024